Skip to content

Køb dine træbriketter i Roskilde

Lang Trading er din foretrukne forhandler af træbriketter i Roskilde. Lang Trading producerer sine træbriketter med et stort fokus på genanvendelse af råvarer.

Lang Trading leverer træbriketter til både private og virksomheder i hele landet. Vi benytter os af vores mange års erfaring til hele tiden at udvikle vores produktionsanlæg i Roskilde, så vi kan give dig det bedst tænkelige brændsel til skorstenen eller brændeovnen.

Træbriketterne fra Lang Trading bliver producerret i Roskilde. Det faktum, at træbriketterne produceres indlands, er i sig selv med til at mindske miljøforureningen, idet de ikke efterfølgende skal fragtes hele verden rundt for at nå frem til forbrugeren.

Gennem sin virksomhed i Roskilde støtter og bibeholder Lang Trading også arbejdskraften i Danmark.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information om vores træbriketter. Du kan altid sende en mail til info@langtrading.dk eller ringe til os på tlf. 20 82 42 14, hvis du vil forhøre dig om vores produkter eller er ude efter et godt tilbud.

Træbriketter af høj kvalitet i Roskilde

Lang Tradings træbriketter har en utrolig lav fugtprocent, som ligger helt nede mellem seks og otte procent. Det gør, at du opnår optimal varme og forbrænding. Dette skyldes ikke mindst, at råvarerne er tørret ned, inden briketterne produceres. Den gode forbrænding kommer ikke kun brændeovnen eller skorstenen til gode. Briketterne er også yderst miljøvenlige.

Lang Trading garanterer, at træbriketterne er af højeste kvalitet, da det dårlige træ bliver frasorteret, inden briketterne presses.

Lang Tradings træbriketter har en brændværdi på 4.600 Kcal pr. kg.

Vi giver dig her en lang række gode grunde til at vælge træbriketterne fra Lang Trading i Roskilde:

  • Træbriketterne produceres på den mest miljørigtige vis
  • Egenproduktion på nyt moderne anlæg i Roskilde
  • Briketterne produceres af dansk genbrugstræ
  • Høj kvalitet og brændværdi
  • Smuldrer ikke inden brug, da de er presset meget hårdt
  • Efterlader meget lidt aske

Pakkerne med træbriketter indeholder 10 kg, så de er nemme at håndtere og lette at stable, hvis dette skulle være tilfældet.

Du bliver altid mødt af rimelige priser, når du handler træbriketter hos Lang Trading. Du får den bedste betjening og den mest kompetente service, som er opbygget efter mange år i faget og lang tids håndtering af træ på vores domicil i Roskilde.

Miljørigtige træbriketter fra Lang Trading i Roskilde

Bestiller du dine træbriketter hos os, slår du også et slag for miljøet. Træbriketterne er, dels fremstillet af genbrugstræ, dels produceret her i landet, så de ikke skal fragtes gennem et hav af andre lande, før de når frem til Danmark.

Desuden har vores træbriketter en særdeles høj brændværdi på grund af den lave fugtprocent. Spildprocenten er også meget lille, da briketterne er presset hårdt i produktionen.

Produktionen af træbriketter i Roskilde sker i det hele taget med henblik på at fremstille et så miljøvenligt produkt som overhovedet muligt. Derfor har vi taget alle detaljer med ind i vores overvejelser. Det er mundet ud i en proces omkring træbriketterne, der kommer både dig og din brændeovn eller skorsten samt miljøet til gode.

Har du et ønske om at tage vare på naturen, er træbriketterne fra Lang Trading en oplagt løsning. Træbriketterne er både effektivt brændsel og et bæredygtigt alternativ til traditionelle brændstoffer.

Bestil din træbriketter fra Roskilde nu

Træbriketterne fra Lang Trading kan bestilles ganske enkelt via vores mail eller webshop. Du er også velkommen til at besøge fabrikken i Roskilde, hvor træbriketterne produceres. Her kan du få professionel rådgivning om produktet og gode råd om fyring med træbriketter.

Lang Trading leverer træbriketter til hele Sjælland med egen lastbil, og vi er i stand til at levere pallen præcis, hvor du ønsker det, så det er nemt at arbejde videre med for dig.

Du har også mulighed for selv at afhente træbriketterne på vores adresse i Gadstrup mandag til fredag mellem kl. 7 og 16. Ved behov udlåner vi også en trailer uden beregning.

Har du ikke mulighed for at afhente træbriketterne inden for vores åbningstider, kan vi også aftale at stille pallen frem til dig, så du selv kan afhente briketterne Dette foregår på eget ansvar. Pallen er ikke med i prisen.

Vi afsætter store såvel som mindre partier træbriketter alt efter behov. Lang Trading handler både med virksomheder og private.

Råd til opbevaring af træbriketter

Træbriketterne er fremstillet med en høj brandværdi. Hvis denne egenskab skal bevares bedst muligt, kræver det, at briketterne bliver opbevaret tørt og helst indendørs.

Det er vigtigt, at du hurtigst muligt efter modtagelse, bringer træbriketterne ind på et tørt sted, så brændværdien ikke risikerer at blive reduceret nævneværdigt.

Kontakt os, hvis du er tvivl om, hvordan du bedst opbevarer træbriketterne frem mod brug.

Vi er til enhver tid klar til at imødekomme dine forespørgsel på træbriketter fra vores adresse i Roskilde.

Kontakt os alle dage på mail info@langtrading.dk.

Lang_trading_lastbil
1
IMG_0684.JPG